iStarsoft
Gjennomgang, Tips & triks

Riktig måte å slette Facebook-meldinger på iPhone

0 2,931

Mange iPhone-brukere vil slette Facebook meldinger noe grunn eller en annen. For de fleste Facebook-brukere, Det er ganske enkelt å slette meldinger på iOS enhetene. faktisk, Det er ingen kompleks prosess å følge for å slette Facebook-meldinger. Det er ganske lik sletter e-postmeldinger eller andre mediefiler på iPhone. Men, Hvis du må slette Facebook meldinger i bulks, eller slette en enkelt tråd, Her er en omfattende guide. I et nøtteskall, Du kan vurdere denne artikkelen som en omfattende håndbok å slette Facebook-meldinger. I tillegg til at, Denne artikkelen inneholder nyttig drikkepenger og advarsler når at FB meldingen.

For Android brukere, Bytt til Hvordan slette Facebook-meldinger på Android. Også, Du kan gjerne vite mer om de beste Facebook spion, Facebook bane og Facebook messenger spion programmer.

Segmentet 1. En omfattende guide å slette Facebook-meldinger på iPhone

I dag, et stort antall brukere over hele verden bruker programmet Facebook Messenger til å kommunisere. De bruker det til å kommunisere med sine kjære, venner, og kolleger. På grunn av noe grunn eller en annen, de kan du slette noen av disse meldingene. Men, du må vite at slettede meldingene fortsatt finnes i mottakerens innboks. I stedet, Det fjerner meldingen fra innboksen bare. Også, meldingene du sletter fra innboksen kan ikke gjenopprettes som blir slettet fra Facebook systemet.

Selv om det er en mobilside og en iOS app for Facebook, de tillater ikke sletting av meldinger. I stedet, du må bruke Facebook Messenger app for å slette dem.. Men, Hvis du ikke trenger å slette meldingene teknisk, Du kan vurdere muligheten for arkivering.

A. Hvordan slette Facebook enkeltmeldinger med Messenger app på iPhone

La oss ta en titt på om hvordan slette Facebook enkeltmeldinger fra iPhone med Messenger-programmet.

Jeg. Starte Facebook Messenger-programmet på iPhone. Denne respektive app er tilgjengelig på startsiden av iPhone med mindre du har endret den. faktisk, Det er et spørsmål om å trykke på ikonet for å starte det.

II. Etter å trykke på app, du må velge meldingen må du slette.

III. Nå, du bør plassere fingeren på meldingen og hold den til en meny vises. Som vises, du skal trykke på “Slette” alternativet. Umiddelbart, meldingen vil bli slettet fra loggen.

B.Deleting en hel samtale fra Facebook messenger

Når du utfører denne oppgaven, du må være ekstra forsiktig. Med ett trykk, Du kan slette en hel Facebook samtale. Med en enkel hugge, hele samtalen vil forsvinne. Her er hvordan du gjør det riktig måte.

Jeg. Første, du må finne samtalen må du slette. Du må bla nedover i listen samtaler og finne nøyaktige samtalen slette. Etter finne samtalen, ikke åpne det.. I stedet, du må dra respektive samtalen mot venstre.

II. Nå, du får to alternativer-enten “Slette” eller “Arkiv”. Siden du må slette samtalen, Du kan velge “Slette” alternativet. Og, som ’ s det!

C.Deleting en hel samtale på datamaskinen

Hvis du bruker datamaskinen logge på Facebook og må slette noen samtaler, Her er hvordan du gjør det.

Jeg. Første, logge på Facebook-kontoen og finne samtalen bør du slette. Du kan gjøre dette ved å åpne innboksen til din Facebook-side. Velg samtalen slette.

II. Når du har valgt samtalen må du slette, trykker du på knappen utstyr. Deretter, bør du velge den “Slett samtale” alternativet. Likeledes, Du kan slette flere samtaler enkeltvis.

Sletter noen av metodene ovenfor Facebook meldinger på mottakerens?

Vel, du må vite at metodene ovenfor ikke mulig å slette meldingene du sendt til mottakerens innboks. faktisk, mottakeren vet ikke engang at du slettet meldingene.


Segmentet 2. Er det en måte å huske meldingene du sendt via Facebook Messenger?

Praktisk talt, Det er ingen måte å huske en melding du sendt via Facebook messenger. Men, Du kan vurdere å ta noen forholdsregler for å unngå å sende tilfeldige meldinger på Facebook. Her er noe forholdsregler tips du bør vurdere.

Du bør konfigurere personverninnstillingene i Facebook Messenger sikrere. Avhengig av personverninnstillinger, sikkerhetsnivået for Facebook sikkerheten kan variere. Her er hvordan du endrer standard personverninnstillinger og personvernet.


Når du logger deg på din Facebook-konto med iPhone, du vil kunne se den “Personverninnstillinger” kategorien. Du finner alternativet “Hvem som kan se mine ting”. Hvis du lar “Hvem som kan se mine ting” offentlig, Hva vil ting du bokfører være synlig for offentligheten. I dette tilfellet, Hvis legge noe ved et uhell, det vil være synlig for publikum umiddelbart. Dette er en relativt risikabelt tilnærming. Du kan endre disse innstillingene i den “Bare meg” alternativet. Etter at, Hva vises ting du bokfører bare for deg. Senere, Hvis du ønsker å vise dem for publikum, Du kan dele det offentlig.

Selv om du kan slette Facebook meldinger på iPhone, i mottakerens innboks finnes meldinger. Teknisk, Du kan ikke angre en sendt melding. Derfor, Når du skal sende private meldinger, du må være veldig forsiktig.

Men, Hvis du har sendt en melding som har du ikke sendt, Det er svært lite du kan gjøre. Hvis du kan slå på flymodus før meldingen forlater iPhone, meldingen vil ikke bli levert. Men, du må være rask nok til å slå på flymodus før meldingen forlater. Moderne iPhone, men, har funksjoner for å la deg veksle fly moduser.


Segmentet 3. Sletter alle data på iPhone permanent & helt

Selv etter sletting av data på iPhone bruker vanlige sletteprosessen, dataene kan gjenopprettes. Vel, selv private data du slette (for eksempel meldinger, bilder, og videoer) kan gjenopprettes. Hvis du planlegger å donere eller resirkulere iPhone, du bør slette alle data innlevering nei spor. Dette er når du trenger å finne et godt verktøy som kan slette sensitive data.

Bare fordi du sletter en tekstmelding, et notat, et bilde eller et videoklipp, du er ikke helt sikker. Alle kan gjenopprette slike personlige data fra iPhone og misbruke dem.. Derfor, Det er alltid viktig å stole på kraftig og effektiv viskelær.

Det beste verktøyet anbefales slik en oppgave dr.fone iOS-slette.

Hva gjør dr.fone iOS-slette så spesiell?

Selv om det er mange verktøy for å slette data fra enheten iOS, bare noen verktøy fungerer som lovet. Dr.fone iOS-Slett er et kraftig verktøy som kan nødvendigvis hjelpe deg slette alle typer data. Denne respektive programvaren er i stand til slette iPhone & tørke alle personlige data på iPhone helt. Etter slik en sletteprosess, telefonen er helt fri fra gamle, følsomme data.

Mest bemerkelsesverdige funksjonene i Dr.fone – iOS slette

Her er noen av de mest bemerkelsesverdige funksjonene tilknyttet dr.fone iOS-slette.

  • Denne programvareverktøy kan skanne og forhåndsvise alle privat data tilgjengelig på iPhone gratis, slette iPad data før du selger.
  • Det kan sjekke både tidligere slettet og eksisterende følsomme data
  • Oppdage en rekke filtyper
  • Den kommer med en virkelig bruker-vennlig grensesnitt som forenkler 1-Klikk Slett funksjonalitet
  • Kompatibel med iOS enheter som iPhone, iPad og iPod touch
  • Enkel å installere programvare som ikke har noen irriterende tilleggsprogrammer

I tillegg til at, programvaren kommer fra en pålitelig leverandør som tilbyr ulike andre verktøy for å optimalisere iPhone. Allerede, Denne programvaren har fått en rekke brukeranmeldelser priste funksjonaliteten. Total, Dr.fone iOS-Slett er en super-effektiv Programvareverktøyet som kan beskytte personvernet.

Få dr.fone – Slette (iOS)

Du kan også liker

legg igjen et svar

Din epostadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler til å forbedre opplevelsen. Vi vil anta at du er ok med dette, men du kan velge bort Hvis du ønsker. GodtaLes mer