Tietosuojakäytäntö

Cocospy-puhelimen vakoojaCocoSpy-puhelimen vakooja

Tämä tietosuojakäytäntö (”käytäntö”) kuvaa, kuinka Verkkosivun ylläpitäjä (“Verkkosivun ylläpitäjä”, “me”, “me” tai “meidän”) kerää, suojaa ja käyttää henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja (“Henkilökohtaiset tiedot”) sinua (“Käyttäjä”) , "Sinä" tai "sinun") voi tarjota https://www.android-data-recovery.org verkkosivusto ja kaikki sen tuotteet tai palvelut (yhdessä "Verkkosivusto" tai "Palvelut"). Se kuvaa myös käytettävissä olevat valinnat henkilökohtaisten tietojesi käytöstä ja siitä, kuinka voit käyttää ja päivittää näitä tietoja. Tätä käytäntöä ei sovelleta sellaisten yritysten käytäntöihin, joita emme omista tai omistamme, tai henkilöille, joita emme palkkaa tai johtamme.

Henkilötietojen kerääminen

Vastaanotamme ja tallennamme tietoja, jotka olet tietoisesti antanut meille, kun täytät verkkosivustolla olevat online-lomakkeet. Voit valita, ettet anna meille tiettyjä tietoja, mutta et välttämättä pysty hyödyntämään joitain verkkosivuston ominaisuuksia. Käyttäjät, jotka ovat epävarmoja siitä, mitkä tiedot ovat pakollisia, ovat tervetulleita ottamaan yhteyttä meihin.

Muiden kuin henkilötietojen kerääminen

Kun käyt verkkosivustossa, palvelimemme tallentavat automaattisesti selaimesi lähettämät tiedot. Nämä tiedot saattavat sisältää tietoja, kuten laitteen IP-osoitteen, selaimen tyypin ja version, käyttöjärjestelmän tyypin ja version, kieliasetukset tai verkkosivun, jonka vierailit ennen kuin tulit sivuillemme, verkkosivustomme sivut, joita käyt, nämä sivut, tiedot, joita haet sivustollamme, käyttöajat ja -päivät sekä muut tilastot.

Kerättyjen tietojen käyttö ja käsittely

Mitä tahansa sinulta keräämäämme tietoa voidaan käyttää kokemuksen mukauttamiseen; parantaa verkkosivustomme; ylläpitää ja käyttää verkkosivustoamme ja palveluitamme. Kerättyjä ei-henkilökohtaisia ​​tietoja käytetään vain mahdollisten väärinkäytösten tunnistamiseen ja verkkosivustojen käyttöä koskevien tilastotietojen laatimiseen. Tätä tilastotietoa ei ole muuten koottu siten, että järjestelmä tunnistaa tietyn käyttäjän.

Voimme käsitellä sinuun liittyviä henkilötietoja, jos jokin seuraavista koskee: (i) olet antanut heidän suostumuksensa yhteen tai useampaan erityiseen tarkoitukseen. Huomaa, että joidenkin lakien mukaan meillä voi olla mahdollisuus käsitellä tietoja, kunnes puolustat tällaista käsittelyä (kieltäytymällä siitä), ilman, että tarvitsemme lupaa suostumukseen tai muuhun seuraavista alla olevista oikeusperustoista. Tätä ei kuitenkaan sovelleta, kun henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn sovelletaan eurooppalaista tietosuojalakia; (ii) Tietojen toimittaminen on välttämätöntä kanssasi tehdyn sopimuksen ja / tai sen mahdollisten sopimusta edeltävien velvoitteiden täyttämiseksi; (ii) Käsittely on välttämätöntä lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi, joita sinulle kohdistetaan. (iv) jalostus liittyy tehtävään, joka suoritetaan yleisen edun mukaisesti tai meille annetun julkisen vallan käytön yhteydessä; (v) Käsittely on välttämätöntä meille tai kolmannelle osapuolelle kohdistuvien oikeutettujen etujen kannalta. Joka tapauksessa selitämme mielellään käsittelyyn sovellettavan erityisen oikeusperustan ja erityisesti sen, onko henkilötietojen toimittaminen lakisääteinen vai sopimusvelvoite vai sopimuksen tekemiseen vaadittava vaatimus.

Tietojen siirto ja tallennus

Sijaintisi mukaan tiedonsiirto voi sisältää tietojen siirtämisen ja tallentamisen muuhun kuin omaan maahan. Sinulla on oikeus tutustua tietojen siirtojen oikeusperustaan ​​Euroopan unionin ulkopuoliseen maahan tai mihinkään kansainväliseen julkisoikeudelliseen järjestöön tai kahden tai useamman maan, kuten YK: n perustamiin kansainvälisiin järjestöihin, sekä turvallisuustoimenpiteisiin, jotka ovat toteuttaneet meitä suojaamaan tietosi. Jos tällainen siirto tapahtuu, voit tutustua tarkemmin tämän asiakirjan osioihin tai kysyä meiltä käyttämällä yhteystieto-osassa annettuja tietoja.

Käyttäjien oikeudet

Voit käyttää tiettyjä oikeuksia, jotka koskevat meidän käsittelemiäsi tietoja. Erityisesti sinulla on oikeus tehdä seuraavat toimet: (i) sinulla on oikeus peruuttaa suostumus, jos olet aiemmin antanut suostumuksesi tietojen käsittelyyn; (ii) sinulla on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä, jos käsittely suoritetaan muulla oikeudellisella perustalla kuin suostumuksella; (iii) sinulla on oikeus oppia, käsitelläänkö tietoja, käsittelemme tietyt käsittelyn näkökohdat ja hanki kopio käsiteltävistä tiedoista; (iv) sinulla on oikeus tarkistaa tietojesi oikeellisuus ja pyytää sitä päivittämään tai korjaamaan; (v) sinulla on oikeus tietyissä olosuhteissa rajoittaa tietojen käsittelyä, jolloin emme käsittele tietojasi muuhun tarkoitukseen kuin sen tallentamiseen; (vi) sinulla on oikeus tietyissä olosuhteissa saada henkilökohtaisia ​​tietojasi pois; vii) sinulla on oikeus saada tietojasi strukturoidussa, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja, jos se on teknisesti mahdollista, lähettää se toiselle valvojalle ilman esteitä. Tätä säännöstä sovelletaan edellyttäen, että tietosi käsitellään automatisoiduilla tavoilla ja että käsittely perustuu suostumukseenne, sopimukseen, johon olet osa tai sopimuksen tekemistä edeltävistä velvoitteista.

Oikeus vastustaa käsittelyä

Jos henkilötietoja käsitellään yleisen edun vuoksi, meille annetun virallisen vallan käyttämisessä tai meille osoitettujen oikeutettujen etujen vuoksi, voit vastustaa tällaista käsittelyä tarjoamalla tilanteeseesi liittyvän perusteen perustellakseen vastusta. Sinun on tiedettävä, että jos henkilökohtaisia ​​tietojasi käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin, voit kuitenkin vastustaa käsittelyä milloin tahansa toimittamatta perusteluja. Voit tietää, käsittelemmekö henkilökohtaisia ​​tietoja suoramarkkinointitarkoituksia varten, tutustumalla tämän asiakirjan asiaankuuluviin osiin.

Kuinka käyttää näitä oikeuksia?

Kaikki käyttäjäoikeuksien käyttämistä koskevat pyynnöt voidaan ohjata omistajalle tässä asiakirjassa annettujen yhteystietojen avulla. Näitä pyyntöjä voidaan käyttää maksutta, ja omistaja vastaa siitä mahdollisimman pian ja aina kuukauden kuluessa.

Lasten yksityisyys

Emme kerää tietoisesti henkilökohtaisia ​​tietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos olet alle 13-vuotias, älä lähetä henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustomme tai palvelumme kautta. Kannustamme vanhempia ja laillisia huoltajia seuraamaan lastensa Internet-käyttöä ja auttamaan noudattamaan tätä käytäntöä ohjeita lapsilleen koskaan toimittamaan henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustomme tai palvelumme kautta ilman heidän lupaa. Jos sinulla on syytä uskoa, että alle 13-vuotias lapsi on antanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustomme tai palvelumme kautta, ota meihin yhteyttä.

keksit

Verkkosivusto käyttää ”evästeitä” yksilöivään online-kokemuksesi. Eväste on tekstitiedosto, jonka verkkosivupalvelin sijoittaa kiintolevylle. Evästeitä ei voi käyttää ohjelmien suorittamiseen tai virusten toimittamiseen tietokoneellesi. Evästeet on määritetty yksilöllisesti sinulle, ja niitä voi lukea vain sen verkkotunnuksen verkkopalvelin, joka antoi evästeen sinulle. Voimme käyttää evästeitä tietojen keräämiseen, tallentamiseen ja seuraamiseen tilastollisiin tarkoituksiin verkkosivustomme ja palveluidemme käyttämiseksi. Sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä muokata selaimesi asetuksia evästeiden estämiseksi, jos haluat.

Mainos

Voimme näyttää online-mainoksia, ja voimme jakaa kerättyjä ja tunnistamattomia tietoja asiakkaistamme, jotka keräämme rekisteröintiprosessin kautta tai online-kyselyjen ja myynninedistämistoimien avulla tiettyjen mainostajien kanssa. Emme jaa henkilökohtaisia ​​tietoja yksittäisistä asiakkaista mainostajien kanssa. Joissakin tapauksissa voimme käyttää tätä yhdistettyä ja ei-tunnistavaa tietoa toimittamaan räätälöityjä mainoksia tarkoitettuun yleisöön.

Linkkejä muille sivuille

Sivustomme sisältää linkkejä muille sivustoille, jotka eivät ole meidän omistuksessa tai hallinnassa. Huomaa, että emme ole vastuussa tällaisten muiden verkkosivustojen tai kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä. Suosittelemme, että tiedät, kun lähdet verkkosivuiltamme ja lue jokaisen verkkosivuston tietosuojatiedot, jotka voivat kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tietoturva

Suojaamme tietokonepalvelimien antamat tiedot valvotussa, suojatussa ympäristössä, joka on suojattu luvattomalta käytöltä, käytöltä tai paljastamiselta. Ylläpidämme kohtuullisia hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä takeita, jotta voimme suojata luvattomalta käytöltä, valvonnassaan ja huoltajissaan olevien henkilötietojen käytöstä. Tiedonsiirtoa Internetin tai langattoman verkon kautta ei kuitenkaan voida taata. Siksi, kun pyrimme suojelemaan henkilökohtaisia ​​tietojasi, hyväksyt, että (i) Internetissä on tietoturva- ja tietosuojarajoituksia, jotka eivät ole meidän hallinnassamme; (ii) asiakkaan ja verkkosivustomme välillä vaihdettujen tietojen ja tietojen turvallisuutta, eheyttä ja yksityisyyttä ei voida taata; ja iii) kolmansien osapuolten on voitava tarkastella tai muokata tällaisia ​​tietoja ja tietoja, vaikka ne olisivat parhaimmillaan.

Tietovuoto

Jos saamme tietää, että verkkosivuston turvallisuus on vaarannettu tai käyttäjien henkilötiedot on paljastettu etuyhteydettömille kolmansille osapuolille ulkoisen toiminnan seurauksena, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta, turvallisuushyökkäykset tai petokset, pidätämme oikeuden ryhtyä kohtuudella asianmukaisiin toimenpiteisiin, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, tutkimukset ja raportointi sekä ilmoitus lainvalvontaviranomaisille ja yhteistyö niiden kanssa. Tietosuojarikkomuksen yhteydessä pyrimme kohtuullisin keinoin ilmoittamaan asiaan vaikuttaville henkilöille, jos uskomme, että rikkomuksen seurauksena on kohtuullinen riski haittaa käyttäjää tai jos laki vaatii ilmoitusta muutoin. Kun teemme niin, postitamme ilmoituksen verkkosivustolle.

Oikeudellinen julkistaminen

Paljastamme kaikki kerämämme, käyttämämme tai vastaanottamasi tiedot, jos laki sitä vaatii tai sallii, kuten noudattaa haastuksia tai vastaavia oikeudellisia prosesseja, ja kun uskomme vilpittömässä mielessä, että paljastuminen on välttämätöntä oikeuksien suojelemiseksi, suojaa turvallisuutesi tai muiden turvallisuutta, tutkia petoksia tai vastata hallituksen pyyntöön.

Muutokset ja muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä verkkosivustoa tai palveluita koskevaa tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, mikä tulee voimaan, kun tämän politiikan päivitetty versio julkaistaan ​​verkkosivustolle. Kun teemme niin, postitamme ilmoituksen verkkosivustomme pääsivulle. Sivuston jatkuva käyttö tällaisten muutosten jälkeen on suostumuksesi muutoksiin. Käytäntö luotiin WebsitePolicies.com

Tämän politiikan hyväksyminen

Hyväksyt, että olet lukenut tämän käytännön ja hyväksy kaikki sen ehdot. Käyttämällä sivustoa tai sen palveluja hyväksyt tämän politiikan sitovan. Jos et suostu noudattamaan tämän käytännön ehtoja, et saa käyttää tai käyttää sivustoa ja sen palveluja.

Meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, ota meihin yhteyttä.

Tämä asiakirja on päivitetty viimeksi toukokuussa 23, 2018

lähellä