AppsSlett

Den riktige måten å slette Facebook-meldinger på din iPhone

Cocospy Phone SpyCocoSpy telefonspion

Mange iPhone-brukere ønsker å slette Facebook-meldinger på grunn av en eller annen grunn. For de fleste av Facebook-brukerne er det ganske enkelt å slette meldinger på iOS-enhetene. Det er faktisk ingen kompleks prosess å følge for å slette Facebook-meldinger. Det ligner stort sett på å slette e-postmeldinger eller andre mediefiler på din iPhone. Imidlertid, hvis du trenger det slett Facebook-meldinger i bulker, eller slett en enkelt tråd, her er en omfattende guide. I et nøtteskall kan du vurdere denne artikkelen som en omfattende manual for å slette Facebook-meldinger. I tillegg til dette inneholder denne artikkelen nyttige tips og advarsler du må vurdere når du sletter FB-meldingene.

For Android-brukere, vennligst bytt til Slik sletter du Facebook-meldinger på Android. Du kan også gjerne vite mer om de beste Facebook Spy, Facebook tracker og Facebook messenger spy apps.

Segment 1. En omfattende guide for å slette Facebook-meldinger på iPhone

Per i dag bruker et stort antall brukere over hele verden Facebook Messenger-appen for å kommunisere. De bruker den til å kommunisere med sine kjære, venner og kolleger. Av en eller annen grunn kan det være lurt å slette noen av disse meldingene. Du må imidlertid vite at de slettede meldingene fremdeles eksisterer i mottakerens innboks. I stedet fjerner den meldingen bare fra innboksen. Meldingene du sletter fra innboksen din kan ikke gjenopprettes, da de blir slettet fra Facebook-systemet.

Selv om det er et mobilnettsted og en iOS-app for Facebook, tillater de ikke å slette meldinger. I stedet må du bruke Facebook Messenger-appen for å slette dem. Hvis du ikke trenger å slette disse meldingene teknisk, kan du vurdere alternativet Arkivering.

Dessuten, hvis du trenger å vite det Hvordan hacke en FB-konto fra mobil, bare svir til det.

A. Hvordan slette en individuell Facebook-melding ved hjelp av Messenger-appen på iPhone

La oss se på hvordan du kan slette individuelle Facebook-meldinger fra din iPhone ved hjelp av Messenger-appen.

I. Start Facebook Messenger-appen på din iPhone. Denne respektive appen er tilgjengelig på startskjermen til iPhone med mindre du har endret den. Det gjelder faktisk å trykke på ikonet for å starte det.

II. Etter å ha tappet på appen, må du velge meldingen du trenger å slette.

III. Nå, bør du plassere fingeren på meldingen og holde den til en meny vises. Når menyen vises, bør du trykke på "Slett" -alternativet. Umiddelbart vil meldingen bli slettet fra historikken din.

B. Slette en hel samtale fra Facebook-messenger

Når du utfører denne oppgaven, må du være ekstra forsiktig. Med et enkelt trykk kan du slette en hel Facebook-samtale. Med en sveip vil hele samtalen forsvinne. Slik gjør du det på riktig måte.

I. Først må du finne samtalen du trenger å slette. Du må bla nedover listen over samtaler og finne den eksakte samtalen du vil slette. Etter å ha funnet samtalen, ikke åpne den. I stedet må du sveipe den respektive samtalen mot venstre.

II. Nå får du to alternativer - enten til "Slett" eller "Arkiv". Siden du trenger å slette samtalen, kan du velge alternativet "Slett". Og det er det!

C. Slette en hel samtale på datamaskinen din

Hvis du bruker datamaskinen til å logge på Facebook og trenger å slette noen samtaler, gjør du det slik.

I. Logg først på Facebook-kontoen din og finn samtalen du bør slette. Du kan gjøre dette ved å åpne innboksen til Facebook-siden din. Velg samtalen du vil slette.

II. Etter å ha valgt samtalen du trenger å slette, bør du klikke på Gearknappen. Deretter bør du velge alternativet "Slett samtale". På samme måte kan du slette et hvilket som helst antall samtaler en etter en.

Sletter noen av metodene ovenfor Facebook-meldinger i mottakerens boks?

Vel, du må vite at metodene ovenfor ikke tillater deg å slette meldingene du sendte til mottakerens innboks. Faktisk vil mottakeren ikke engang vite at du har slettet meldingene.


Segment 2. Er det en måte å huske meldingene du sendte gjennom Facebook Messenger?

Rent praktisk er det ingen måte å huske en melding du sendte gjennom Facebook-messenger. Du kan imidlertid vurdere å ta noen forholdsregler for å unngå å sende utilsiktede meldinger på Facebook. Her er slike forsiktighetstips du bør vurdere.

Du bør konfigurere personverninnstillingene til Facebook Messenger på en tryggere måte. Avhengig av type personverninnstillinger, kan sikkerhetsnivået til Facebook-sikkerheten din variere. Slik endrer du standard personverninnstillinger og beskytter personvernet ditt.


Når du logger deg på Facebook-kontoen din med din iPhone, vil du kunne se fanen "Personverninnstillinger". Du finner et alternativ som heter “Hvem kan se mine ting”. Hvis du overlater "Hvem som kan se tingene mine" til publikum, vil hva slags ting du legger ut være synlig for publikum. I dette tilfellet, hvis du legger ut noe ved et uhell, vil det være synlig for publikum umiddelbart. Dette er en relativt risikabel tilnærming. Du kan endre disse innstillingene til alternativet "Bare meg". Etter det, uansett hva du legger ut vil bare være synlig for deg. Senere, hvis du ønsker å vise dem for publikum, kan du dele dem offentlig.

Selv om du kan slette Facebook-meldinger på din iPhone, vil meldingene i mottakerens innboks finnes. Teknisk sett kan du ikke angre en sendt melding. Derfor, når du sender private meldinger, må du være skikkelig forsiktig.

Men hvis du har sendt en melding du ikke burde sendt, er det veldig lite du kan gjøre. Hvis du kan slå på flymodus før meldingen forlater iPhone-en, vil ikke meldingen bli levert. Imidlertid må du være rask nok til å slå på flymodus før meldingen går ut. Moderne iPhones har imidlertid funksjoner som lar deg skifte flymodus.


Segment 3. Slette alle dataene på iPhone permanent og fullstendig

Selv etter at du har slettet data på din iPhone ved å bruke den ordinære slettingsprosessen, kan dataene gjenopprettes. Selv de private dataene du sletter (for eksempel meldinger, bilder og videoer) kan gjenopprettes. Hvis du planlegger å donere eller resirkulere iPhone, bør du slette alle dataene uten spor. Det er da du må finne et godt verktøy som kan slette sensitive data permanent.

Bare fordi du sletter en tekstmelding, et notat, et bilde eller et videoklipp, er du ikke helt trygg. Hvem som helst kan gjenopprette slike personlige data fra iPhone-en din og misbruke dem. Derfor er det alltid viktig å stole på kraftig og effektivt data viskelær.

Det beste verktøyet vi kan anbefale for å utføre en slik oppgave er dr.fone iOS Data Eraser.

Hva gjør dr.fone iOS - Erase så spesiell?

Selv om det er mange verktøy for å slette data fra iOS-enheten din, fungerer bare noen verktøy som lovet. dr.fone iOS Data Eraser er et kraftig verktøy som nødvendigvis kan hjelpe deg med å slette alle typer data. Denne respektive programvaren er i stand til slette iPhone og slette alle personlige data på iPhone fullstendig. Etter en slik slettingsprosess er telefonen helt fri for gamle, sensitive data.

De mest kjente funksjonene i dr.fone - iOS Data Eraser

Her er noen av de mest bemerkelsesverdige funksjonene assosiert med dr.fone iOS Data Eraser.

  • Dette programvareverktøyet kan skanne og forhåndsvise alle private data som er tilgjengelige på din iPhone gratis, slette iPad-data før du selger.
  • Den kan sjekke både tidligere slettede og eksisterende sensitive data
  • Oppdage et stort antall filtyper
  • Det kommer med et virkelig brukervennlig grensesnitt som gjør det mulig å slette funksjonaliteten til 1-klikk
  • Vær kompatibel med iOS-enheter som iPhone, iPad og iPod touch
  • Enkel å installere programvare som ikke har noen irriterende tillegg
I tillegg til dette kommer denne programvaren fra en pålitelig leverandør som tilbyr forskjellige andre verktøy for å optimalisere iPhones. Allerede har denne programvaren mottatt et stort antall brukeranmeldelser som berømmer funksjonaliteten. Alt i alt, dr.fone Data Eraser (iOS) er et supereffektivt programvareverktøy som kan beskytte personvernet ditt.

Få dr.fone - Data Eraser (iOS)


Tags

Relaterte artikler

Lukke