Yksityisyydensuoja

Tämä tietosuojakäytäntö (“Politiikka”) kuvataan Miten sivuston ylläpitäjän (“Sivuston ylläpitäjän”, “Meidän”, “meille” tai “Meidän”) Kerää, suojaa ja käyttää henkilökohtaisia tietoja (“Henkilökohtaiset tiedot”) Voit (“Käyttäjä”, “Voit” tai “sinun”) voi antaa https://www.android-data-recovery.org sivusto ja kaikki sen tuotteita tai palveluita (yhdessä, “Sivusto” tai “Palvelut”). Se kuvaa myös valintoja käytettävissä osalta käytämme henkilökohtaisia tietojasi ja kuinka voit käyttää ja päivittää tiedot. Tämä käytäntö ei koske käytännöt yrityksiä, jotka emme omista tai valvonta, tai henkilöille jotka me palkata tai hallita.

Henkilökohtaisten tietojen kerääminen

Saamme ja tallentaa tietoja tietoisesti annat meille silloin, kun mitään online-lomakkeet verkkosivuilla. Et halua antaa meille tietyt tiedot, mutta sitten et välttämättä pysty hyödyntämään joitakin sivuston ominaisuuksia. Käyttäjät, jotka ovat epävarmoja siitä, mitä tietoja on pakollinen on tervetullut ottamaan yhteyttä meihin.

Muiden kuin henkilökohtaisten tietojen kerääminen

Kun käytät verkkosivustoa palvelimemme tallentavat automaattisesti tiedot, jotka selaimesi lähettää. Nämä tiedot saattavat sisältää esimerkiksi laitteen IP-osoite, selaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmän tyyppi ja versio, kieliasetukset tai katselit, ennen kuin tuli sivuillamme www-sivulla, sivustoomme, että käyt, Näillä sivuilla käytetty aika, sivuillamme voit etsiä, käyttöajat ja päivämäärät, ja muita tilastoja.

Käyttö ja käsittely ja kerääminen

Tiedot, joita keräämme sinulta voidaan käyttää mukauttamiseen; parantaa verkkosivuilla; ajaa ja käyttää sivuston ja palvelut. Ei-henkilökohtaiset tiedot kerätään käytetään vain yksilöidään tapaukset, joissa väärinkäytön ja luoda tilastotietoja sivuston käyttöä. Tilastotiedot ei muuten yhdistää siten, että se tunnistaa jokaisen yksittäisen käyttäjän järjestelmä.

Saatamme käsitellä henkilötietoja, jotka ovat sinulle, jos jokin seuraavista koskee: (Olen) Ovat antaneet suostumuksensa tiettyyn tarkoitukseen. Huomaa, että jotkin lainsäädännön mukaan voi saa käsitellä tietoja, ennen kuin vastustatte käsittely (valitsemalla), ei tarvitse lupaa tai muita alla seuraavat oikeusperustat. Tämä, kuitenkin, ei sovelleta, Kun henkilötietojen käsittely on Euroopan tietosuojalainsäädäntöä; (II) Tietojen antaminen on tarpeen suorituskykyä kanssanne sopimukseen ja/tai mitään sopimusta edeltävät velvoitteet; (II) Käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän laillisen velvoitteen, johon sovelletaan; (IV) Käsittely liittyy tehtävä, joka tehdään yleisen edun tai meitä vallan käyttämiseen; (v) Käsittely on tarpeen oikeutetun intressin toteuttamiseksi meitä varten tai kolmas osapuoli. Joka tapauksessa, mielellämme selventää oikeusperustaa, jota sovelletaan, ja erityisesti, onko henkilötietojen toimittaminen on lakisääteinen tai sopimusperusteinen vaatimus, tai vaatimus, joka on tarpeen tehdä sopimus.

Tietojen siirtäminen ja varastointi

Sijainnin mukaan, tiedonsiirrot saatetaan siirtää ja tallentaa tietosi opiskelu kotimaasi. Sinulla on oikeus oppia tietoa siirtyy EU: N ulkopuoliseen maahan tai millekään kansainväliselle järjestölle kahdessa tai useammassa maassa perustetuissa tai sovelletaan kansainvälisen julkisoikeuden oikeusperusta, kuten YK, sekä turvatoimenpiteistä, meille tietojesi suojaamiseksi. Jos tällainen siirto tapahtuu, Lue lisää tarkistamalla asiaankuuluvat osat asiakirjassa tai tiedustella meihin yhteyttä kohdassa.

Käyttäjien oikeuksista

Voit käyttää tiettyjä oikeuksia koskevat tiedot käsittelee meitä. Erityisesti, sinulla on oikeus seuraavasti: (Olen) sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksensa, jossa olet aiemmin antanut suostumustasi tietojesi käsittelyä; (II) sinulla on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä, jos käsittely suoritetaan oikeusperusta kuin lupaa; (III) sinulla on oikeus oppia, jos tietoja käsitellään meille, Hanki tietojen käsittelyn näkökohdista ja saada jäljennös käsiteltävät tiedot; (IV) sinulla on oikeus tarkistaa tarkkuus tietosi ja pyytää sitä päivittää tai korjata; (v) sinulla on oikeus, tietyissä olosuhteissa, rajoittaa tietojen käsittely, jolloin, emme käsittele tietojasi muihin tarkoituksiin kuin tallentamisen; (VI) sinulla on oikeus, tietyissä olosuhteissa, saada henkilökohtaisia tietoja poistaminen meiltä; (VII) sinulla on oikeus saada tietoja jäsennelty, yleisesti käytetty ja kone luettavassa muodossa ja, Jos se on teknisesti mahdollista, se välittää toiselle rekisterinpitäjälle ilman mitään esteitä. Tätä säännöstä sovelletaan edellyttäen, että tietonne käsitellään automaattisesti ja käsittely perustuu asiakkaan suostumusta, sopimus, joka olet tai jäsenen sopimusta edeltävät velvollisuudet.

Oikeus vastustaa käsittely

Joissa henkilötietoja käsitellään yleisen edun, julkisen vallan käyttöä uskottu meille tai oikeutetun intressin toteuttamiseksi meidän tarkoituksiin, sinä saatat vastustaa tällaiseen tarjoamalla kentällä liittyy tilanteeseesi perustella väite. Täytyy tietää, että, kuitenkin, käsitellään henkilökohtaisia tietojasi suoramarkkinointiin, Voit kieltää käsittelyn missään vaiheessa mitään perusteluja antamatta. Oppia, Onko parhaillaan käsitellään henkilötietoja suoramarkkinointia varten, Voit viitata tämän asiakirjan asiaankuuluvat osat.

Miten käyttää näitä oikeuksia

Pyyntöihin käyttäjän oikeuksien voidaan ohjata kautta yhteystiedot löytyvät tämän asiakirjan omistaja. Nämä pyynnöt voidaan käyttää maksutta ja käsitellään omistaja kuin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista ja aina kuukauden kuluessa.

Lasten tietosuojan

Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle ikä 13. Jos olet alle 13, Älä lähetä henkilökohtaisia tietoja kautta sivujemme tai palvelua. Suosittelemme, että vanhemmat ja lailliset huoltajat valvomaan lastensa Internetin käyttö ja vahvistaakseen tämän politiikan ohjaamalla heidän lapsensa koskaan antamaan henkilökohtaisia tietoja kautta sivujemme tai palvelua ilman lupaa. Jos sinulla on syytä uskoa, että lapsi alle 13 on antanut henkilökohtaisia tietoja meille sivujemme tai palvelua, Ota yhteyttä.

Evästeet

Sivusto käyttää “evästeet” auttaa muokata Internet-kokemuksen. Eväste on tekstitiedosto, jonka verkkosivupalvelin asettaa tietokoneesi kiintolevylle. Evästeet eivät voi suorittaa ohjelmia tai toimittaa viruksia tietokoneeseen. Evästeet ovat käyttäjäkohtaisia, ja voidaan lukea web server alalla, joka antoi evästeen käyttäjälle. Saatamme käyttää evästeitä kerätä, Store, ja seurata tietoja tilastotarkoituksiin käyttää sivuston ja palvelut. Sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai torjua evästeet. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä muuttaa selaimen asetuksia hylkäämään evästeet.

Mainos

Voimme näyttää online-mainoksia ja saatamme jakaa yhdisteltyjä ja ei-tunnistaa tietoja asiakkaistamme, jotka keräämme rekisteröinnin prosessin tai online-tutkimuksia ja joidenkin mainostajien tarjouksia. Emme jaa henkilökohtaisia tietoja yksittäisten asiakkaiden mainostajille. Joissakin tapauksissa, Saatamme käyttää yhdisteltyjä ja ei-tunnistaa tiedot toimittaa räätälöityjä mainoksia kohdeyleisö.

Linkkejä muille sivuille

Sivustomme sisältää linkkejä muille sivuille, jotka ei omista tai kontrolloi. Muista, että olemme eivät ole vastuussa tietosuojakäytännöistä muiden sivustojen tai kolmansien osapuolten. Kehotamme sinua olemaan tietoinen milloin lähdet sivuillamme ja lukea yksityisyyden kannanotot jokaisen sivuston, joka voi kerätä henkilökohtaisia tietoja.

Tietoturva

Turvaamme tietoja annat tietokonepalvelimiin hallitusti, turvallisessa ympäristössä, suojattu luvattomalta käytöltä, Käytä, tai luovuttaminen. Ylläpidämme kohtuullisia hallinnollisen, tekniset, ja fyysinen pyritään luvattoman pääsyn, Käytä, muutos, ja henkilökohtaisten tietojen paljastaminen valvontaa ja huoltoa. Kuitenkin, ei tiedonsiirto Internetin tai verkon voidaan taata. Siksi, samalla kun Visto suojelee henkilökohtaisia tietojasi, Ymmärrät, että (Olen) suojaus ja tietosuoja Internet rajoituksia, jotka ovat meidän hallinnassamme; (II) turvallisuus, eheys, ja yksityisyyden ja kaikki aineisto ja sivustomme välillä ei voida taata; ja (III) tietoja ja tietoja voi tarkastella tai peukaloitu lähetyksen aikana kolmannen osapuolen, Vaikka parhaansa.

Tietojen puutteen vuoksi

Jos saamme tietoomme sivuston suojaus on vaarassa, tai käyttäjien henkilötietoja luovuttaa etuyhteydettömille osapuolille ulkoisen toiminnan seurauksena, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tulevia väärinkäyttöyrityksiä tai petos, Pidätämme oikeuden kohtuullisen asianmukaiset toimenpiteet, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tutkimus ja raportointi, ilmoitus ja yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten. Tietoja rikkomiseen, Teemme kohtuullisin keinoin ilmoittamaan vaikuttaa yksilöiden, jos uskomme, että on kohtuulliset riskienhallintaa haittaa käyttäjälle rikkomisen vuoksi tai jos laki toisin määrää ilmoitus. Kun teemme lähetämme ilmoituksen sivuilla.

Tietojen paljastamista

Emme luovuta mitään tietoja keräämme, käyttää tai saada, jos edellytetään tai sallitaan laissa, sellaisia, että ne noudattavat haasteen, tai muun oikeustoimen, ja kun uskomme vilpittömästi, että luovuttaminen on tarpeen suojella omia oikeuksiaan, suojella oman turvallisuuden tai muiden turvallisuus, petostentorjuntaviraston sisäisiä tutkimuksia, tai vastata hallituksen pyynnöstä.

Muutokset ja mukautukset

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä yksityisyyden suoja liittyvät sivuston tai palveluita milloin tahansa, tehokas kirjauksen päivitetyn version tämän politiikan verkkosivuilla. Kun teemme lähetämme ilmoituksen sivustomme pääsivulle. Website, kun nämä muutokset katsotaan hyväksyneen tällaisiin muutoksiin käytön jatkaminen. Käytäntö on luotu WebsitePolicies.com

Tämän politiikan hyväksyminen

Ymmärrät, että lukenut tämän politiikan ja hyväksyt kaikki sen ehdot ja edellytykset. Käyttämällä sivuston tai sen palveluita hyväksyt noudattamaan tätä politiikkaa. Jos et hyväksy noudattamaan tämän käytännön ehtojen, Asiakas ei saa käyttää tai käyttää sivustoa ja sen palveluja.

Yhteydenotto

Jos sinulla on kysyttävää tästä politiikan, Ota yhteyttä.

Tämä asiakirja on päivitetty viimeksi toukokuussa 23, 2018

1 Osakkeiden
Tweet
Osuus
Puskuri
PIN